Webdesign

Professionele website voor een eerlijke prijs

Profiteer van open source zoals meer dan 40% van de websites op het internet. Laat je persoonlijkheid en identiteit naar buiten stralen dankzij de creativiteit van vakkundige programmeurs en designers.

Landingspagina

€395

De snelle en efficiënte manier om jezelf te presenteren.

Installatie CMS

Template afgestemd op huisstijl

Enkelvoudige pagina

Inclusief contactgegevens en eenvoudig webformulier

Websitepakket 5

€695

Relevante informatie en interactie met jouw bezoekers.

Installatie CMS

Template afgestemd op huisstijl

Homepage en 5 subpagina’s

Contactformulier

Aanmelding bij Google Search

Integratie Google Analytics

Websitepakket 10

€995

Complete identiteit van je onderneming online vindbaar.

Installatie CMS

Template afgestemd op huisstijl

Homepage en 10 subpagina’s

Contactformulier

Aanmelding bij Google Search

Integratie Google Analytics

3 webformulieren

Op weg naar jouw nieuwe website

Ben je op zoek naar jouw nieuwe website en heb je geen tijd of interesse om hier zelf aan te beginnen? Ik neem je dit graag uit handen! Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige digitale visitekaart in de vorm van een Landingpage of een site met meerdere pagina’s: dankzij alle beschikbare technieken van deze tijd bouw ik snel en professioneel je website met behulp van open source.

Kies voor de betrouwbaarheid van bewezen technologie op het gebied van websitebeheer en de creativiteit van designers wereldwijd. Zo bespaar je al snel duizenden euro’s.

Waarom jouw website via BoukeKoning.nl

Beheerd met WordPress
Het meest gebruikte Content Management Systeem in een eigen jas gegoten. Snel en eenvoudig content toevoegen.  Miljoenen websites zijn hiermee gebouwd, waarom dan niet jouw website?

Open Source
Duizenden ontwerpers maken dagelijks templates, lay-outs, ontwerpen, functionaliteit en meer. Waarom (heel) veel geld betalen als je in ruil voor steun aan een designer gebruik kunt maken van hun werk. Met daarbij allerlei plug-ins (vrije en betaalde) wordt de functionaliteit van de website afgestemd op jouw wensen.

Overzichtelijke planning
Op basis van jouw wensen maken we een overzichtelijke planning. We spreken af welke content je op de website wilt plaatsen en levert deze aan, ik zorg voor de inpassing in de template. Aanlevering kan via een beveiligd portaal waar je ook de voortgang kunt zien.

Website lease

€50

Per maand

Voor een vast bedrag per maand een compleet pakket, het alternatief voor eenmalige aanschaf van je website.

Jouw website volgens Websitepakket 5

Hosting met 10 GB schijfruimte

Homepage en 5 subpagina’s

20 mail accounts

Technisch onderhoud inclusief dagelijkse off-site back-up en online monitoring.

Maandelijkse rapportage met statistieken en uitgevoerde werkzaamheden.

Opstartkosten: € 295,-
Minimale looptijd: 12 maanden
Exclusief betaalde plugins

Impressie

Ben je benieuwd naar wat ik in het verleden al heb mogen maken? Hieronder vind je een kleine selectie uit websites die ik heb gemaakt, mag beheren of in onderhoud heb. Een breed palet aan stijlen is mogelijk. Jouw eigen website altijd afgestemd op je huisstijl. Laat mij je wensen weten en ik doe je graag een voorstel.

Teksten

Je hebt foto’s en teksten nodig die op je website komen te staan om een website te maken. Foto’s vertellen het verhaal van je website, je drive of je onderneming. Teksten zijn een aanvulling op het verhaal van deze foto’s en geven de bezoekers meer informatie over wat je wilt bereiken.

Heb je geen teksten, maar weet je wel wat je wilt vertellen? Ik schrijf graag je teksten. Jij kiest de tone of voice en vertelt wat je wilt delen. Op basis van die informatie maak ik de teksten voor de verschillende benodigde pagina’s. De teksten die ik voor je maak, zijn maatwerk en worden gemaakt op basis van mijn uurtarief. Op basis van je wensen, probeer ik je een idee te geven van de uren die ik nodig heb.

Onderhoud vanaf

€ 25

per maand

Hou je WordPresswebsite veilig, snel en gezond

Periodieke updates WordPress

Periodieke updates plug-ins

Dagelijkse offsite back-ups

Veiligheidsmonitoring

Up-time monitoring

Google Analytics

Maandelijkse rapportage

Onderhoud van jouw WordPress website

Het maken van een website is de eerste stap in jouw online zichtbaarheid. Daarna blijft het belangrijk om je website goed te onderhouden. Niet alleen inhoudelijk maar ook de technische achterkant. Plug-ins, code, scripts: het is allemaal aan verandering onderhevig. Met passend onderhoud ben je verzekerd van een gezonde website.

Met een onderhoudspakket zorg ik er voor dat je website technische dus gezond blijft. Wanneer er iets met je website gebeurd is het fijn dat r een dagelijkse back-up wordt gemaakt van de website, die buiten je hosting is opgeslagen (offsite). Deze bewaren we 90 dagen lang, zodat we altijd terug kunnen vallen op een correcte versie. De gezondheid van de website wordt ook dagelijks gecheckt, net als de bereikbaarheid.

En ook het leuke verzorgen we. We kunnen met Google Analytics je bezoekers bijhouden. Deze informatie nemen we vervolgens op in een overzichtelijke maandelijkse rapportage. Hierin lees je alles wat ik voor je heb gedaan en hoe je site presteert.

Redactioneel en/of aanpassingen

Wil je hulp bij het aanpassen van teksten of dat deze voor je worden geschreven? Ook daar help ik je graag bij. Ook nieuwe pagina’s of andere grote aanpassingen doe ik graag voor je. Deze werkzaamheden vallen niet onder technisch onderhoud maar tegen mijn reguliere uurtarief. Vooraf kan ik een indicatie van de kosten geven.