Webdesign

Als ondernemer is het tegenwoordig belangrijk om online goed vindbaar te zijn. Consumenten grijpen als eerste naar hun smartphone of laptop als zij iets willen. Hoe fijn is het als ze na een paar zoekwoorden jouw bedrijf tegenkomen en direct denken: dat klinkt goed en die wil ik! Dat lukt alleen als je ook daadwerkelijk te vinden bent. Niet iedereen heeft Facebook of zal online naar Facebookpagina’s gaan zoeken als ze een product of dienst zoeken.

Ik ontzorg je van aanvraag tot oplevering!

Ben je nog niet online actief en/of heb je er de tijd of interesse niet voor? Uit onderzoek blijkt dat het merendeel van de ondernemers dit heeft. Ze willen ondernemen, hun producten verkopen en hun diensten uitvoeren. Maar een website maken? Actueel houden? Onderhoud uitvoeren? Ingewikkeld! Alhoewel dat laatste tegenwoordig al best mee kan vallen, blijft het er toch vaak bij. Ik wil je hier graag bij helpen! Je kunt kiezen voor een extreem duur designbureau of je laat mij jouw website maken. Waarom? Ik reken een eerlijke prijs om met behulp van Open Source oplossingen van hoge kwaliteit jouw website op te zetten. Volledige ontzorging is mijn doel zodat jij er niet meer naar om hoeft te kijken. Van aanvraag van hosting tot aan oplevering van de site met jouw eigen content: ik verzorg het voor je! En wil je graag hulp of volledige assistentie bij het bijhouden en up-to-date houden van je website? Dan verwijs ik je graag naar mijn onderhoudspakketten. Van klein tot groot zorg ik voor technisch periodiek onderhoud en plaats of wijzig jouw content.

Werkwijze

Kenmerken voor mijn aanpak is het persoonlijke contact en het meedenken als toekomstig bezoeker van jouw website. Je kunt een website inrichten zoals Google dit het liefst zou willen maar weet dan jouw potentiële klant wat jij voor hem of haar kunt doen? Wanneer je besluit de website door mij te laten maken stellen we een plan van aanpak op. Hierin maken we afspraken over wat je op de website wilt hebben. Daarna ga ik aan de slag met jouw aangeleverde content en ga ik op zoek naar een mooi template en thema. Verder regel ik de hosting en begin met de installatie van het CMS. Na enige tijd kun je ook meekijken naar de vordering van de bouw en uiteindelijk komt het moment dat de website wordt gepubliceerd!

Open Source

Veel webdesigners vragen enorme sommen geld voor het maken van je website. Ik ben er van overtuigd dat dit anders kan. Het internet is een open bron met veel creativiteit. Verzameld onder de term Open Source zijn veel creaties online verkrijgbaar. Zo ook voor CMS-systemen. CMS? Oh ja; Content Management Systeem! Dure term voor een platform wat je in staat stelt je website eenvoudig te beheren. Ook templates, thema’s en ontwerpen zijn op deze manier verkrijgbaar. Waarom enorm veel geld spenderen aan urenlange ontwikkeling van je eigen unieke design als je eerste doel is om online vindbaar te zijn en je klanten binnen te halen! Exact, daarom ondersteun ik de filosofie dat je dit moet laten bij hen die er goed in zijn. Er zijn zoveel templates beschikbaar die (al dan niet) tegen vergoeding verkrijgbaar zijn. Toegegeven; anderen kunnen die ook aanschaffen maar door het hoge aanbod zul je deze echter nooit ergens tegenkomen. Daarnaast bepaald de inrichting voor het grootste gedeelte de uitstraling en de opmaak. Kortom: jouw unieke website! Wil je toch jouw eigen unieke template? Uiteraard geen probleem. Ik adviseer je graag en ga hiermee voor je aan de slag. Om de functionaliteit compleet te maken zijn er veel plugins die het mogelijk maken de site datgene te laten doen wat jij graag wilt. Denk aan contactformulieren, nieuwsbrieven, YouTube-integratie, sportresultaten, noem ze maar op. De lijst met mogelijkheden is lang!

Webhosting

Om een website te kunnen bezoeken moet deze een plaats hebben op het internet. Daarvoor heb je een hostingpakket nodig. Hier help ik je ook graag mee verder. BoukeKoning.nl heeft eigen webhosting in diverse pakketten, tegen een eerlijke prijs. Voor elke website zit er zeker een geschikte optie tussen. Bovendien zijn er veel opties beschikbaar in het kader van gemak, snelheid, techniek en veiligheid. Klik hier om er meer over te lezen.

Content

Het is belangrijk dat je website duidelijk verteld wat je voor diensten of producten levert. Daarom is naast het hebben en maken van een website, ook de content ontzettend belangrijk. Welke teksten wil ik er op hebben, welke pagina’s wil ik laten zien etc.. Mocht je hulp nodig hebben bij het maken van de content dan kunnen we ook de mogelijkheden bespreken om jouw content te laten maken door mij of een andere professional. Via mijn netwerk stel ik je graag voor aan goede, betrouwbare en persoonlijke partijen.

Benieuwd naar de kosten om via mij een website te laten maken? Klik hier voor de prijzen van webdesign en klik hier als je meer wilt weten over onderhoud.