Op weg naar jouw nieuwe website

Ben je startende ondernemer? Nog geen website? Geen tijd en/of interesse in het maken van je nieuwe website? Vind je het wel belangrijk om een website te hebben? Wanneer je één of meerdere vragen met ‘ja’ hebt beantwoord, ben je hier aan het juiste adres.

Graag help ik in het opzetten van jouw website. Of het nu gaat om een digitale visitekaart om online gevonden te kunnen worden of wanneer het gaat om het online aanbieden van je diensten; met een website die bij jou past ga je ongetwijfeld een goede indruk achterlaten bij je klanten. Voor een vast bedrag per maand zorg ik dat je website online vindbaar is en up-to-date wordt gehouden. Zo heb je er geen omkijken meer naar.

Veel webdesign-bedrijven rekenen hoge bedragen om je website te maken. Veel tijd en dus geld wordt er gestoken in het ontwerpen van een uniek product. Niks mis mee als je dit zoekt.

Een groot deel van het internet bestaat echter ook uit Open Source. Designers die templates en lay-outs maken die voor iedereen toegankelijk zijn. Door zo’n template aan te passen aan je eigen bedrijfsstijl en je eigen content toe te voegen wordt de site weer uniek. Ik gebruik WordPress om het beheer van de site eenvoudig te maken, samen met vrije en commerciële plugins om de voor jou benodigde functionaliteit toe te voegen. Daar pluk jij de vruchten van, omdat je daardoor veel goedkoper een net zo professionele website krijgt.

Waarom jouw website via BoukeKoning.nl

Vast bedrag per maand
Voor een vast bedrag per maand heb je geen omkijken meer naar je website. Ik richt deze voor je in en zorg dat deze online vindbaar is middels goede hosting. En wanneer je de website niet meer nodig hebt, kun je deze altijd weer opzeggen*.

Beheerd met WordPress
Het meest gebruikte content management systeem in een eigen jas gegoten. Snel en eenvoudig content toevoegen of door mij laten beheren. Miljoenen websites zijn hiermee gebouwd, waarom dan niet jouw website?

Open en persoonlijke communicatie
Samen inventariseren we waarvoor je de website wilt gebruiken en wat de website moet gaan doen voor jou. Na oplevering krijg je een instructie over de werking van de website. In combinatie met de hosting zorg ik er ook voor dat je mailaccount werkend bij je wordt opgeleverd.

Uitstekend technisch onderhoud
Vaak wordt vergeten een website technisch en inhoudelijk bij te houden. Over de technische kant hoef jij je geen zorgen te maken, dat regel ik voor je. Voor het inhoudelijke gedeelte ondersteun ik je ook graag afhankelijk van het beheerpakket.

Open Source
Duizenden ontwerpers maken dagelijks templates, lay-outs, ontwerpen, functionaliteit en meer. Waarom (heel) veel geld betalen als je in ruil voor steun aan een designer gebruik kunt maken van hun werk. Met daarbij allerlei plugins (vrije en betaalde) wordt de functionaliteit van de website afgestemd op jouw wensen.

Duidelijke prijsafspraken
Dankzij duidelijke beheerpakketten weet je vooraf waar je aan toe bent. Voor een all-in prijs wordt je website gemaakt, gehost en technisch onderhouden. Maatwerk leggen we ook vooraf vast. Geen vervelende afspraken achteraf en altijd één aanspreekpunt.

Redactioneel onderhoud
Naast de beheerpakketten help ik je ook graag met het toevoegen van nieuwe content of het wijzigen. Je hoeft deze alleen maar door te geven en ik zorg voor de rest. Zo ga jij verder met ondernemen. Hiervoor stemmen we het pakket op je wensen af!

Basis

49 per maand
  • Installatie CMS
  • Commerciëel template t.w.v. € 50,-
  • Ca. 5 pagina's
  • 1 e-mailadres instellen
  • Aanmelding bij Google Search
  • Google Analytics
  • Contactformulier
  • Social Media buttons

* Een paar kleine lettertjes

Opstartkosten voor dit pakket bedragen € 295,-. Minimale contractduur is 12 maanden. Daarna is de website maandelijks opzegbaar. De website wordt op basis van lease opgeleverd. Na opzegging is de website en bijbehorende hosting niet meer bruikbaar. Bepaalde functionaliteit kan worden gerealiseerd met betaalde plugins. Deze bespreken we vooraf en zijn niet inbegrepen in de pakketprijzen. Tarieven hiervoor worden jaarlijks in rekening gebracht. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.