Over mij

Mijn naam is Bouke Koning en ik woon in Kollum. Ik ben getrouwd met mijn vrouw Hilde en we hebben een zoontje; Levi. Ik heb een baan in de financiële sector en ben daarnaast erg geïnteresseerd in de digitale wereld en de media. Deze interesses breng ik tot uiting in mijn eigen bedrijf BoukeKoning.nl. Je kunt mij typeren als een bezige bij die zichzelf altijd doelen wil stellen. Realistische doelen! Ik heb een aantal hobby’s die een rode draad hebben: streven naar kwaliteit, werken volgens afspraak en plezier!

Volleybal

Eén van mijn grootste hobby’s is de volleybalsport. Vanaf mijn 6e jaar beoefen ik deze sport. Met een kleine uitstap naar de promotieklas is de 1e klas het niveau waar ik mij het prettigst bij voel. Omdat ik een sterk verenigingsgevoel heb, zet ik mij ook in voor datgene dat nodig is om de sport te kunnen beoefenen. Het is belangrijk om naast sporter ook de omstandigheden te creëren om de sport te kunnen beoefenen, voor mezelf en andere leden van de club. Ik heb in verschillende besturen functies als penningmeester en secretaris uitgevoerd en me bezig gehouden met verenigingswebsites.

Volleybalscheidsrechter

Omdat ik graag doelen stel en deze nastreef, heb ik mij ook de arbitrage eigen gemaakt. Vanaf mijn 18e ben ik scheidsrechter bij volleybalwedstrijden. Enkele jaren geleden heb ik als doel gesteld om op een zo hoog mogelijk niveau te komen en heb ik mij ingeschreven voor de opleiding tot nationaal scheidsrechter. Momenteel ben ik opgeklommen tot de Topdivisie, dat is een na hoogste niveau van Nederland. Nu nog het laatste uit het vat halen…

Tot slot

Ik vind het belangrijk dat we op een sociale en open manier met elkaar omgaan. Dat is wat mij betreft ook het uitgangspunt in afspraken die we maken. Open en transparant. Graag tot snel!