Over mij

Meer dan 20 jaar ervaring

Graag vertel ik je wat meer over mijzelf, wat mij bezighoudt en wat mijn passies zijn. Misschien hebben we gedeelde passies of kunnen we dingen met elkaar delen. Daar ben ik dan erg nieuwsgierig naar en wie weet kan ik hierin iets voor je betekenen.

Beter spijt van iets wat je hebt gedaan, dan spijt omdat je iets niet hebt gedaan

Op deze website kun je een indruk krijgen over de dingen die ik doe. Het zijn diverse dingen die niet snel bij elkaar worden gezocht. Waarom? Omdat het de dingen zijn die ik leuk vind om te doen! Een afspraak die ik met mezelf heb gemaakt; doe de dingen die je leuk vindt. Naast alles wat je op deze website kunt vinden, heb ik in mijn vrije tijd nog een andere passie. Verderop laat ik dit aan je zien.

Bouke Koning

Eigenaar

Meer weten? Bellen!

Erik van der Wal
Erik van der Wal
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Bouke heeft mijn aangegeven wensen voor een nieuwe website goed begrepen met een perfect resultaat en precies dat wat ik voor ogen had. Meer dan tevreden!
Ronald Huiberts
Ronald Huiberts
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Zeer blij met de hulp en ondersteuning van Bouke Koning met zijn specialisme werk mijn website e-ron.nl super goed en snel.
Dolf en Greetje Heeringa
Dolf en Greetje Heeringa
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Heel goed concept, heel duidelijk en overzichtelijk
Hans Postma
Hans Postma
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Goedverzorgde Quizshows, Bingo en Zingoshows!
Jessica van der Heiden
Jessica van der Heiden
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Echt geweldig!
Aldgillis
Aldgillis
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Fantastische quiz show voor jong en oud. Zeer vermakelijke en een leuke manier in deze tijden vanaf jou eigen bank op te nemen tegen vrienden, familie of collega's. Bedankt, Bouke Koning en Notaris de Werven voor een gezellig avond.

Mijn andere passie

Van dichtbij de mooiste wedstrijden meemaken in de leukste sport die er is

Naast mijn dagelijkse werk heb ik nog een andere grote passie. Van kinds af aan ben ik verknocht aan het spelletje volleybal. Ergens vanaf mijn 6e jaar er mee begonnen (na welgeteld 1 week lid te zijn geweest van een voetbalclub).

#playvolleybal

Toen ik het fluiten ontdekte en ik merkte dat ik hier veel plezier uit haalde, heb ik mij hier op gestort. Na veel mooie wedstrijden te hebben gefloten in de regio uiteindelijk de overstap gemaakt naar de Nationale divisies. Dankzij fijne en goede begeleiding het uiteindelijk geschopt tot de Eredivisie. En dat is een hele eer! Er zijn er niet veel die kunnen zeggen dat ze met de neus bovenop topwedstrijden mogen staan.

0 +

Jaren fluitervaring

0 %

Spelvreugde

Doodeng dit! De ultieme battle voor @volleybaldames om te kwalificeren voor de Olympische spelen. Kom op meiden!
Straks, vanaf 21.00 uur, wat leuks doen. Iets met weer in de vingers krijgen. Waarom? Ik vertel het je binnenkort graag. Maar je zou ook even Stirum meekijken en/of luisteren. Check rtvnof.nl voor de kanalen. Inclusief een camera op de neus! Sssssst, niet verder vertellen...
Buurten... 🤓
Afgelopen donderdag mocht ik in gesprek met prof. dr. Ellen van der Werff over het klimaat en ons gedrag daarbij. Vooral de psychologische kant werd daarbij het belicht. Mevrouw Van der Werff gaf ons inzichten in ons gedrag. Wat mijzelf opviel, is dat geld niet eens altijd de hoofdreden is om wel of niet in actie te komen. Een boeiende avond, waarbij ik samen met het publiek na haar lezing meer vragen kon stellen. Dit dit doorging tot aan de eindtijd geeft aan dat het ontzettend leeft. We willen ons allemaal inzetten en hebben daarbij soms nog meer inzicht nodig. Of net dat ene duwtje in de rug misschien. Dank aan Ellen van der Werff voor het delen van de kennis en expertise. Dank aan Erie Dam en de programmaraad van Theater De Colle voor de uitnodiging en gastvrijheid!
Instagram post 17994408023425795
De nieuwsbrief staat klaar! Woensdagavond kunnen de eerste fanatieke quizzers hun tickets kopen. En het gave is: alle trouwe abonnees krijgen korting op de tickets! Nog geen lid van de nieuwsbrief? Meld je dan vóór woensdag aan voor de nieuwsbrief. Dan ontvang jij de kortingscode woensdagavond ook in je mailbox!
Niet iedereen weet het: naast mijn eigen bedrijf werk ik ook bij de Rabobank. Een mooi bedrijf die altijd de intentie heeft om mensen zowel binnen als buiten de organisatie verder te helpen in welke vorm dan ook. In de afgelopen tijd heb ik gemerkt dat ik zoekende was naar wat ik precies wilde. Met mijn manager ben ik op zoek gegaan naar hoe ik de toekomst voor mij zie. En dan ben ik blij om te merken dat de Rabobank een werkgever is die mij steunt in deze zoektocht. Van de Rabobank krijg ik de kans om me de komende tijd volledig te storten op mijn eigen bedrijf en aan de slag te gaan met de ideeën die ik in mijn hoofd heb zitten. En daar heb ik zin in! Vanaf 6 november trek ik daarom de deur van de Rabobank voorlopig achter mij dicht en ben ik vanaf dat moment volledig zelfstandig ondernemer.

De Quizshow is een supertof en professioneel spelconcept wat ik heb ontwikkeld en wat steeds populairder wordt. Hiervoor heb ik al tijden nieuwe ideeën in mijn hoofd zitten die ik nu de ruimte kan geven. Daarnaast maak ik ook websites voor ondernemers, verenigingen en stichtingen om zich op een professionele manier te vertegenwoordigen op het grote wereldwijde web. Vaak moet ik "nee" zeggen tegen nieuwe website-opdrachten. Dankzij deze kans hoeft dat niet meer en heb ik hiervoor nu alle ruimte.

Kom maar op als je een leuk event hebt waarvoor je een toffe en spectaculaire invulling wilt, een professionele en ervaren presentator zoekt of wanneer jij iemand zoekt om jouw (volgende) website te gaan maken. Als je wilt in combinatie met hosting van uitstekende kwaliteit. Op www.dequizshow.nl en www.boukekoning.nl lees je er alles over!
Zondagochtend bezigheid. Door de 6yo aan het werk gezet 😅
#lego #wasstraat
Vandaag 7 jaar getrouwd met deze fantastische, lieve, enthousiaste, zorgzame, rotsvaste topper. Geweldige moeder voor onze 2 kids en steun en toeverlaat bij alle keuzes die we maken. Kranig werend bij alle lastige momenten en standvastig op weg naar nieuwe doelen. Kan niet een beter mens bedenken om naast mij te mogen hebben.
#jubileum #7jaar #levi #jona #enaldieanderehobbysdietijdkostenomdatikzezoleukvind #dankbaar