Als het gaat om het presenteren van feesten en evenementen, heb ik al een lange staat van dienst. Omdat ik het belangrijk vindt dat de hoofdpersonen kunnen stralen en hun passie laten zien, zorg ik er graag voor dat dit podium wordt geboden. Niet alleen bij volwassenen zal ik het gesprek op een positieve en vrolijke manier aan de gang te krijgen, ook kinderen krijgen hun moment of fame.

Ben je op zoek naar een positieve presentator die meedenkt in hoe het eindresultaat er uit zou moeten zien? Dan kom ik graag met je in contact, we gaan er dan wat moois van maken.

Meedenken met hoe het eindresultaat er uit zou moeten zien; ik doe dit graag voor je.

Playbackshow & Talentenjacht

Bij een playbackshow of talentenjacht zijn de moments of fame voor de deelnemers. Wekenlang hebben ze toegeleefd naar die minuten waarin ze hun oefening laten zien.

Graag stel ik alle deelnemers op hun gemak en help ik alvast bij de verbinding met het publiek. En wat zou de jury er van vinden? Natuurlijk sta ik aan de kant van de deelnemer en zal alle steun geven aan de deelnemer.

Om er een echte show van te maken worden ook de showtunes uit de kast getrokken. Onder begeleiding van echte showmuziek zal een deelnemer het podium bestijgen of wordt bij de prijsuitreiking de spanning flink opgevoerd met spannende muziek. De show wordt altijd een totaalplaatje!

Bedrijfspresentatie

Een nieuw product welke getoond moet worden, een opening van een nieuw pand of een informele bijeenkomst georganiseerd door uw bedrijf? Dan is het fijn de presentatie over te kunnen laten aan mij. Dankzij mijn ervaring zal ik een regisserende rol pakken en er voor zorgen dat alle geplande onderdelen van het programma aan bod komen.

Vooraf denk ik ook graag mee in het programma, een volgorde en organisatie. Een event zou vanuit de ogen van bezoekers getoetst moeten worden en niet alleen vanuit bedrijfsbelang. Gasten moeten immers de boodschap die wordt verteld ontvangen.

Radio & TV

Ook ben ik actief als tv- en radio-presentator. Als gastheer worden gasten ontvangen en het podium gegeven om hun verhaal te vertellen. Positiviteit het podium geven in een ontspannen en ongedwongen sfeer is waar ik mij het meeste bij thuis voel.

Door de jaren heen zijn er veel opdrachten door mij uitgevoerd. Denk daarbij aan regionale verkiezingsavonden, sportverkiezingen, sportprogramma’s, recordpogingen en concerten.

Concepten van BoukeKoning.nl

De Quizshow

Heb jij je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om mee te doen aan zo’n grote spelshow die je ook op TV ziet? Vanaf nu kan het!

De Quizshow is het spectaculaire spelshowconcept wat ik heb gedacht. Een toffe quiz in een moderne jas gegoten. Omdat ik vind dat de beleving en entertainment bij een quiz een grote waarde moet hebben, is De Quizshow een multimediale quiz met beeld, licht en geluid! De lichtshow is volledig afgestemd op de quiz en zorgt er voor dat een deelnemer geen idee heeft wat er op zich af komt. De antwoorden moeten door elk team binnen de bedenktijd worden gegeven via een speciaal stemkastje. De spanning wordt natuurlijk flink opgevoerd waardoor de energie in de zaal naar een ongekende hoogte zal stijgen.

De Quizshow is een compleet concept welke van A tot Z volledig is verzorgd. Gemiddeld duurt de show ongeveer 2 uren en is er 2x een pauze van 10-15 minuten. De techniek wordt verzorgd door JS Sound & Light, een betrouwbare partner die hoogwaardig licht en geluid levert.

De Quizshow heb ik als losstaand concept op de markt gebracht. Alle informatie voor bezoekers en opdrachtgevers staan op een speciale website. Daar kunnen deelnemers (indien gewenst) zich bijvoorbeeld opgeven, (eventueel) entreegeld betalen en later de uitslagen en foto’s bekijken.

Nieuwsgierig geworden? Ga naar www.dequizshow.nl voor alle informatie, indrukken en mogelijkheden.

Zingo!

41… 28… 64…

Iedereen kent onmiskenbaar het spel Bingo! De rijtjes, kruisjes en volle kaarten vliegen je om de oren. Maar stel nou dat je geen cijfers moet afstrepen, maar intro’s van muziek? Dan krijg je Zingo! De muzikale Bingoshow! Tijdens Zingo! moeten deelnemers intro’s raden van muziek en deze afstrepen op hun Zingokaart. Heb je een volle kaart? Dan roep je ZINGO! Jij zorgt voor de prijzen, wij zorgen voor een avond vol muzikale herkening, guilty pleasures, meezingers en ga zo maar door.

Zingo! kun je prima inzetten als je een lekkere avond uit wilt organiseren. Bijvoorbeeld op een dorpsfeest, personeelsfeest of andere gezellig event. De show is volledig verzorgd met geluid, een toffe en moderne lichtshow op basis van o.a. LED-technologie en een scherm waarop de te behalen Zingo!-rijtjes goed zijn te zien. Ook de Zingo!-kaarten nemen we uiteraard mee, genoeg op basis van het geschatte aantal personen die er komen. Alleen de uit te reiken prijzen hoef je zelf te regelen. Zingo! is dus voor elk formaat gezelschap geschikt!

Zingo! ook op jouw feest? Neem voor een passende offerte contact met ons op. Tot Zingo!