Presentator

Als het gaat om het presenteren van feesten en evenementen, hebb ik al een lange staat van dienst. Omdat ik het belangrijk vindt dat de hoofdpersonen kunnen stralen en hun passie laten zien, zorg ik er graag voor dat dit podium wordt geboden. Niet alleen bij volwassenen zal ik het gesprek op een positieve en vrolijke manier aan de gang te krijgen, ook kinderen krijgen hun moment of fame.

Ben je op zoek naar een positieve presentator die meedenkt in hoe het eindresultaat er uit zou moeten zien? Dan kom ik graag met je in contact, we gaan er dan wat moois van maken.

Meedenken met hoe het eindresultaat er uit zou moeten zien; Ik doe dit graag voor je.

Playbackshow & Talentenjacht

Bij een playbackshow of talentenjacht zijn de moments of fame voor de deelnemers. Wekenlang hebben ze toegeleefd naar die minuten waarin ze hun oefening laten zien.

Graag stel ik alle deelnemers op hun gemak en help ik alvast bij de verbinding met het publiek. En wat zou de jury er van vinden? Natuurlijk sta ik aan de kant van de deelnemer en zal alle steun geven aan de deelnemer.

Om er een echte show van te maken worden ook de showtunes uit de kast getrokken. Onder begeleiding van echte showmuziek zal een deelnemer het podium bestijgen of wordt bij de prijsuitreiking de spanning flink opgevoerd met spannende muziek. De show wordt altijd een totaalplaatje!

Bedrijfspresentatie

Een nieuw product welke getoond moet worden, een opening van een nieuw pand of een informele bijeenkomst georganiseerd door uw bedrijf? Dan is het fijn de presentatie over te kunnen laten aan mij. Dankzij mijn ervaring zal ik een regisserende rol pakken en er voor zorgen dat alle geplande onderdelen van het programma aan bod komen.

Vooraf denk ik ook graag mee in het programma, een volgorde en organisatie. Een event zou vanuit de ogen van bezoekers getoetst moeten worden en niet alleen vanuit bedrijfsbelang. Gasten moeten immers de boodschap die wordt verteld ontvangen.

Radio & TV

Ook ben ik actief als tv- en radio-presentator. Als gastheer worden gasten ontvangen en het podium gegeven om hun verhaal te vertellen. Positiviteit het podium geven in een ontspannen en ongedwongen sfeer is waar ik mij het meeste bij thuis voel.

Door de jaren heen zijn er veel opdrachten door mij uitgevoerd. Denk daarbij aan regionale verkiezingsavonden, sportverkiezingen, sportprogramma’s recordpogingen en concerten.

Bouke als presentator boeken voor jouw event?