Onderhoud

Nadat de website is gemaakt is het nog belangrijker om deze up-to-date te houden. Iets waar het vaak bij blijft. In de eerste plaats moet je er voor zorgen dat het CMS, template, theme en plugins actueel zijn. Hiermee voorkom je dat er veiligheidsrisico’s ontstaan en hackers je site gaan misbruiken. Daarnaast kan er iets mis gaan met het bijwerken en is het prettig wanneer er back-ups gemaakt worden. Tot slot het lastigste: inhoudelijk de website actueel houden. Je moet toch regelmatig er even voor gaan zitten om teksten te wijzigen, nieuwe informatie toe te voegen, foto’s te wijzigen en ga zo maar door. Heb je er geen tijd voor of affiniteit mee? Geef het dan uit handen aan mij. Voor een vast bedrag per maand verzorg ik het technisch onderhoud en hoef jij je geen zorgen te maken om de content. Geef wijzigingen door via email, Facebook of WhatsApp, simpel en snel! Het is overigens ook mogelijk om zonder onderhoudspakket wijzigingen door te laten voeren op de website. Ik reken dan € 50 per uur.

Kies nu voor onderhoud zonder zorgen, zowel voor websites die ik voor je hebt gemaakt als bestaande WordPress websites.

PLAN

Prijs

excl. BTW
per maand

Pakketadvies

Prijzen zijn exclusief kosten voor hosting en licentiekosten voor gebruikte theme's en plugins.


Updates Wordpress

Updates plugins

Backups

Uptime monitoring

Ondersteuning via email

Ondersteuning via email

Ondersteuning via telefoon

Wijzigen bestaande teksten en foto's

Structuurcontrole

BASIS

25

euro

Technisch onderhoud van het CMS, thema's en plugins en eens per maand iets wijzigen op je website. Bijvoorbeeld het aanpassen of toevoegen van tekst of een foto.


Wekelijks

-

1

-

PLUS

50

euro

Naast het technisch onderhoud ook  zo nu en dan een wijziging in content door laten voeren. Denk aan het plaatsen van enkele nieuwsberichten en/of foto's.


Dagelijks

5

-

UITGEBREID

95

euro

Geen zorgen maken over meerdere wijzigingen in een maand? Geef snel en eenvoudig nieuwe content door en maak je geen zorgen meer over plaatsing.


4x per dag

 12

Wanneer je per kwartaal of jaar betaald krijg je respectievelijk 2,5% of 5% betaalkorting.