Wat fijn om te merken dat ik voor steeds meer klanten een nieuwe website mag maken en/of hun websites up-to-date mag houden. Wanneer ik een nieuwe website maakte werd deze tot voor kort bij een externe hostingpartij geplaatst. Niet de meest ideale situatie. Via via facturatie, niet direct korte lijnen en niet altijd de beste oplossing voor een specifieke site.

Met enige trots kan ik daarom nu melden dat BoukeKoning.nl vanaf nu ook hosting aanbied! Dat heeft veel voordelen. Denk aan maar 1 contactpersoon voor je nieuwe (of bestaande) website, korte lijnen en het beheer in eigen handen.

In de afgelopen periode zijn een aantal websites van nieuwe en bestaande klanten al naar volle tevredenheid omgezet naar deze eigen hosting. Ook de komende tijd worden er nieuwe website’s gemaakt die ook op de eigen hosting worden gezet.

Een fijn nieuw product dus waar ik erg trots op ben. Mocht jij hier nog meer van willen weten? Check dan boukekoning.nl/hosting of neem contact met me op. Ik vertel je er graag meer over.