Organiseer jij een dorpsfeest, personeelsfeest of ander gezellig event? En zoek je daar een te gekke invulling voor? Check dan nu De Quizshow! Gegarandeerd een gezellige en spectaculaire belevenis. En nu te boeken met een korting die kan oplopen tot € 150,-!

De Quizshow is geen traditionele pubquiz maar een interactieve en moderne spelshow. De Quizshow draait om kennis, snelheid, behendigheid, geheugen en tactiek. Laat teams tegen elkaar strijden in de meest unieke quizervaring die ze ooit hebben gehad.

Omdat in deze tijd van het jaar de planning wordt gemaakt voor vele dorps- en personeelsfeesten in 2020, heeft De Quizshow een prachtige aanbieding. Wanneer je in de maand oktober of november De Quizshow boekt, krijg je een korting die kan oplopen tot € 150,-, afhankelijk van welke show je boekt. De eerste boekingen voor 2020 staan alweer genoteerd, dus zorg dat je er snel bij bent als je De Quizshow op jouw event wilt hebben.

Meer weten? Check dan snel www.dequizshow.nl. Wij helpen je daar graag verder, bijvoorbeeld met een passende offerte of een invulling op maat.

De genoemde actiekorting is geldig voor boekingen aangevraagd t/m 31 december 2019.