Zingo!

41… 28… 64…

Iedereen kent onmiskenbaar het spel Bingo! De rijtjes, kruisjes en volle kaarten vliegen je om de oren. Maar stel nou dat je geen cijfers moet afstrepen, maar intro’s van muziek? Dan krijg je Zingo! De muzikale Bingoshow! Tijdens Zingo! moeten deelnemers intro’s raden van muziek en deze afstrepen op hun Zingokaart. Heb je een volle kaart? Dan roep je ZINGO! Jij zorgt voor de prijzen, wij zorgen voor een avond vol muzikale herkening, guilty pleasures, meezingers en ga zo maar door.

Zingo! kun je prima inzetten als je een lekkere avond uit wilt organiseren. Bijvoorbeeld op een dorpsfeest, personeelsfeest of andere gezellig event. De show is volledig verzorgd met geluid, een toffe en moderne lichtshow op basis van o.a. LED-technologie en een scherm waarop de te behalen Zingo!-rijtjes goed zijn te zien. Ook de Zingo!-kaarten nemen we uiteraard mee, genoeg op basis van het geschatte aantal personen die er komen. Alleen de uit te reiken prijzen hoef je zelf te regelen. Zingo! is dus voor elk formaat gezelschap geschikt!

Zingo! ook op jouw feest? Hieronder staan aan aantal opties qua prijzen. Neem voor een passende offerte contact met ons op. Laat daarvoor hiernaast je gegevens achter of klik op Offerte aanvragen. Tot Zingo!

Offerte aanvragen voor Zingo!
Heb je interesse in Zingo! of wil je hier meer over weten? Laat dan hier je gegevens achter en ik neem binnen een werkdag contact met je op. Ik maak graag een offerte voor je!
Vul in hoeveel deelnemers je ongeveer verwacht.
Hier kun je omschrijven wat ongeveer je wensen zijn (optioneel)
Ik zou het fijn vinden als ik je toe mag voegen aan mijn nieuwsbrief. Ik hou je dan in de toekomst op de hoogte van nieuws en actualiteiten rondom mijn bedrijf. Afmelden kan altijd!