De Quizshow

De ultieme spectaculaire quizshow

Heb jij je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om mee te doen aan zo’n grote spelshow die je ook op TV ziet? Vanaf nu kan het!

De Quizshow is het spectaculaire spelshowconcept wat ik heb gedacht. Een toffe quiz in een moderne jas gegoten. Omdat ik vind dat de beleving en entertainment bij een quiz een grote waarde moet hebben, is De Quizshow een multimediale quiz met beeld, licht en geluid! De lichtshow is volledig afgestemd op de quiz en zorgt er voor dat een deelnemer geen idee heeft wat er op zich af komt. De antwoorden moeten door elk team binnen de bedenktijd worden gegeven via een speciaal stemkastje. De spanning wordt natuurlijk flink opgevoerd waardoor de energie in de zaal naar een ongekende hoogte zal stijgen.

De Quizshow is een compleet concept welke van A tot Z volledig is verzorgd. Gemiddeld duurt de show ongeveer 2 uren en is er 2x een pauze van 10-15 minuten. Ikzelf doe de presentatie. De techniek wordt verzorgd door JS Sound & Light, een betrouwbare partner die hoogwaard licht en geluid levert.

De Quizshow heb ik als losstaand concept op de markt gebracht. Alle informatie voor bezoekers en opdrachtgevers staan op een speciale website. Daar kunnen deelnemers (indien gewenst) zich bijvoorbeeld opgeven, (eventueel) entreegeld betalen en later de uitslagen en foto’s bekijken.

Nieuwsgierig geworden? Ga naar www.dequizshow.nl voor alle informatie, indrukken en mogelijkheden. Uiteraard kun je via deze site contact met mij zoeken. Ik help je graag verder!

Meer weten over De Quizshow? Check snel de website!