De Quizshow

Binnenkort komt er een nieuwe website, speciaal over De Quizshow. Hou alvast www.dequizshow.nl in de gaten…

Eén van mijn specialiteiten is het verzorgen van quizzen. Wellicht heb je wel eens in een gezelschap een quiz gespeeld, bijvoorbeeld thuis, op een feestje of in de kroeg. Waarschijnlijk ging dit dan op een traditionele manier met fanatiek roepen of op een antwoordformulier. Mijn quizshow gaat er op een heel andere manier aan toe…

Quizshow

De quizshow kun je inzetten voor allerlei evenementen. Denk bijvoorbeeld aan een dorpsfeest, bedrijfsfeest of een andere gelegenheid. De quiz bestaat uit meerdere rondes zoals fotovragen, meerkeuzevragen, open vragen en muziekvragen. De vragen worden beantwoord via stemkastjes. Meestal mag iedereen meedrukken, maar soms mag alleen de snelste speler of snelste team antwoorden. Ik verzeker je: iedereen wordt bloedfanatiek!

De quiz kan  aangepast worden op je eigen event. Denk bijvoorbeeld aan vragen of foto’s over je eigen dorp, bedrijf of evenement. Laat weten wat je zou willen, het is vast en zeker mogelijk! In principe kun je deze quiz met zo veel mensen of teams spelen als je zelf wilt. De quizshow kan verzorgd worden op locatie en is bijna plug and play. Is op jouw locatie beeld en geluid al aanwezig? Top! Dan pluggen we zo in en gaan we van start. Zolang de deelnemers het beeld en geluid goed kunnen zien en horen ben je klaar voor de start! Je kunt ook kiezen voor de Complete show. Ik zorg dan voor de techniek. Beeld, geluid en zelfs licht is dan geregeld. Zorgeloos genieten van een gezellige en fanatieke quizervaring die niet snel wordt vergeten!

Offerte aanvragen voor De Quizshow
Heb je interesse in de Quizshow of wil je hier meer over weten? Laat dan hier je gegevens achter en ik binnen een werkdag contact met je op. Ik maak graag een offerte voor je!
Vul in hoeveel deelnemers je ongeveer verwacht.
Hier kun je omschrijven wat ongeveer je wensen zijn (optioneel)
Ik zou het fijn vinden als ik je toe mag voegen aan mijn nieuwsbrief. Ik hou je dan in de toekomst op de hoogte van nieuws en actualiteiten rondom mijn bedrijf. Afmelden kan altijd!