Pakketten

Wat ik belangrijk vind is dat we heldere afspraken maken bij het maken van jouw website. Ook als het op de prijs aan komt. We kunnen dit doen op basis van uurtje factuurtje. Maar zekerheid is wel zo prettig. Zeker als ondernemer is het fijn om te weten waar je aan toe bent.

Hieronder heb ik een aantal pakketten samengesteld die waarschijnlijk passen bij de wensen die jij hebt. Ontbreekt er iets of heb je ergens een ander idee bij? Geen probleem! Laat het me weten en ik doe je een passend voorstel. Alles uiteraard vrijblijvend!

PLAN

Prijs

excl. BTW

Pakketadvies


Webhostingbemiddeling

Aanmaak emailadressen

Installatie CMS

Commercieel template

Vaste pagina's

Aanmelding Google

Google Analytics

social Media integratie

Contactformulier

Fotoalbum

Videopagina (YouTube)

Nieuwsbrief

Google bedrijfspagina

Extra menu's

Gebruikersuitleg

STARTER

649

euro

Ideale pakket voor de beginnende ondernemer die graag online zichtbaar wil zijn tegen een eerlijke prijs.


1

Ca. 5

1

STANDAARD

949

euro

Pakket voor ondernemers die meer informatie hebben om te delen en net iets meer interactiemogelijkheden willen hebben met bezoekers van de site.


5

10

2

GROOT

1499

euro

Heb je veel informatie die je online wilt delen, wil je verschillende mogelijkheden bieden om informatie bij je onderneming aan te vragen, is vindbaarheid extra belangrijk en wil je in contact blijven met je klanten? Hiermee kun je uit de voeten!


10

20

5

Wil je opties wijzigen, combineren of het helemaal anders? Klik hier als je weet wat je ongeveer wilt of klik hier om een bericht achter te laten als je graag advies wilt. Ik neem in beide gevallen zo snel mogelijk contact met je op.

Bijkomende kosten

Met bovenstaande pakketten heb je al een prima website die jou goed vertegenwoordigen op het internet. Soms kan het zijn dat er extra kosten zijn voor het maken van je website. Deze geef ik vooraf zo goed mogelijk aan of zal ik tijdens de bouw met je overleggen. Denk daarbij aan kosten voor commerciële templates en plugins. Vaak zijn basisversies voldoende maar soms zal bij de vraag naar extra functionaliteit de maker van bijvoorbeeld een plugin hiervoor een (jaarlijkse) bijdrage vragen.

Hosting

Je website zal ook een plek moeten hebben om gevonden te kunnen worden. Dit wordt gedaan door een webhoster. Bij BoukeKoning.nl verzorgen we dit ook graag van je. Voor elk formaat website is er een geschikt pakket beschikbaar. Wanneer ik een website voor je ontwikkel zorg ik er uiteraard voor dat je website direct op je nieuwe hostingomgeving wordt geplaatst. Heb je al hosting elders geregeld? In de meeste gevallen kunnen we de website daar ook op installeren. Klik hier voor al onze beschikbare pakketten.