Evenementen

In de afgelopen jaren heb ik al veel evenementen gepresenteerd. Denk aan bijvoorbeeld talentenjachten, playbackshows en andere bijeenkomsten.

Talentenjacht of playbackshow

Wanneer ik een talentenjacht of playbackshow presenteer probeer ik deelnemers het gevoel te geven dat het hun ‘moment of fame’ is. Zo comfortabel mogelijk de act ingaan zorgt vaak voor optredens die je kippenvel bezorgen. Daarnaast denk ik graag mee in de vormgeving van de show. Ik beschik over spannende muziek die perfect past bij de show. Denk aan kandidaten die het podium opkomen en afgaan tijdens echte showmuziek en een prijsuitreiking met op de achtergrond die spannende toon. In de voorbereidingen help ik je hier graag bij!

Presentatie voor radio en TV

Bouke in gesprek met Jan-Michiel van der GangAls presentator voor evenementen voel ik me als een vis in het water. Mijn kracht ligt in het op een positieve manier een verhaal te kunnen brengen of een podium van talent te bieden. Ik vind het daarbij heerlijk om samen te werken in een team van enthousiaste mensen die als doel hebben de productie tot een succes te maken. In de afgelopen jaren heb ik zo ook radio- en tv-programma’s mogen presenteren, van awarduitreikingen tot concerten.

 

Ik zou het leuk vinden om ook het evenement te mogen presenteren wat je nu wellicht aan het voorbereiden bent. In een kennismakingsgesprek bespreken we wat je precies van mij verwacht en kan ik aangeven welke rol ik hierin kan vervullen. Wel zo eerlijk! Wil je meer weten? Laat dan hieronder je gegevens en ik neem binnen een werkdag contact met je op.

Ik zou het fijn vinden als ik je toe mag voegen aan mijn nieuwsbrief. Ik hou je dan in de toekomst op de hoogte van nieuws en actualiteiten rondom mijn bedrijf. Afmelden kan altijd!