Bruiloft

Gaan jullie binnenkort trouwen? Wat gaaf! Gefeliciteerd met jullie voornemen! Hoe top zou het dan zijn om samen met jullie familie en vrienden deze dag flink te vieren. Dan heb je voor het feest een goede DJ nodig die perfect de sfeer aanvoelt! In al mijn jaren ervaring heb ik al op menig feest mogen draaien waaronder veel bruiloften. Mijn doel is om zoveel mogelijk van jullie gasten te betrekken bij het feest en ook de dansvloer flink in beweging te brengen. Met muziek voor jong en ‘oudere jongeren’. Maar de rode draad is altijd volgens jullie eigen persoonlijke smaak. Ik zorg er voor dat jullie muzieksmaak op een goede manier kan worden toegepast tijdens het feest. Het is immers jullie feest, niet het mijne!

Voorbereiding op jullie bruiloft

Wanneer jullie mij boeken om op jullie huwelijksfeest te gaan draaien is een goede voorbereiding het halve werk. Niet alleen voor de hele dag maar ook voor de feestavond. Vooraf hebben we contact om jullie wensen te bespreken en de avond door te nemen. Als DJ vind ik het belangrijk dat het een persoonlijke avond wordt met een goede en humoristische klik met jullie en alle gasten. Daarom zal ik in de voorbereiding jullie bijna het hemd van het lijf vragen. Wat ik precies wil weten verklap ik nog niet, dat merk je vanzelf.

Heb je interesse om mij op jullie bruiloft te laten draaien? Leuk! Ik informeer je graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Om het wat eenvoudiger te maken heb ik hieronder een paar pakketten voor je op een rij gezet. Jullie wensen staan altijd centraal en ik pas me daar graag op aan.

 

PLAN

Prijs

incl. BTWDJ Bouke Koning

Show van 4 uren

Voorbereidingsgesprek

Geluid tot

Lichtshow

STANDAARD

595

euro150 personen

LUXE

695

euro250 personen

UNIEK

Op aanvraag

euro

Wil je een langere show? Aankleding van de zaal? Vette lichtshow? Laat me weten wat je wilt en ik zorg voor een scherpe offerte!


> 250 personen