Ben jij slimmer?

Ben jij slimmer?

Ken jij het TV-programma ‘De Slimste Mens’? Het is nu ook mogelijk om deze quiz zelf te spelen! Welke speler of team kent de meeste trefwoorden, vind de rode draad in de fotogalerij, wie kan het beste puzzelen en wie speelt het spel het slimst tot aan de finale? Laat de strijd losbarsten!

Hoeveel seconden haalt jouw team?
Hoeveel seconden haalt jouw team?

De quiz is te spelen met maximaal 4 spelers of koppels per ronde. Omdat we meerdere rondes tot onze beschikking hebben, kun je een minicompetitie opzetten. Zo kun je meer dan 4 spelers of koppels de kans geven om voor eens en voor altijd uit te maken wie er nu slimmer is. Met 5 beschikbare rondes kun je bijvoorbeeld 4 voorrondes (á 4 spelers of koppels) spelen en tot slot een afsluitende finale met de winnaars van de voorrondes. Zo kun je 16 spelers of koppels laten meedoen. 1 ronde duurt ongeveer 40 minuten, hou er dus rekening mee dat wanneer je 4 voorrondes doet en een finale je de avond zoet bent. Je kunt er ook voor kiezen om 3 spelers of koppels per voorronde te doen.

Voor ‘Ben jij slimmer’ is er techniek benodigd. Om de quiz te kunnen spelen moet er minimaal een groot scherm of beamer zijn waar deelnemers de vragen en het spelverloop kunnen volgen. Daarnaast moet het geluid aangesloten worden op een geluidsinstallatie. Tot slot is er een microfoon nodig voor de presentator en mogelijk ook voor de deelnemers. Hieronder staat een overzicht van de mogelijkheden voor het boeken van deze quiz, van eigen techniek tot verzorgde techniek.

Heb je vragen over deze quiz? Neem dan contact met mij op. Als je hieronder je gegevens achterlaat neem ik binnen een werkdag contact met je op.

Hier kun je omschrijven wat ongeveer je wensen zijn (optioneel)
Ik zou het fijn vinden als ik je toe mag voegen aan mijn nieuwsbrief. Ik hou je dan in de toekomst op de hoogte van nieuws en actualiteiten rondom mijn bedrijf. Afmelden kan altijd!